Tasha's Cauldron of Everything

Model/varenr.: WTCC78780000

En magisk samling af regler til verdens mest populære tabletop rollespil.

Troldkvinden Tasha, hvis fantastiske værker inkluderer besværgelsen 'Tasha’s hideous laughter', har samlet små stykker af dyrebar viden i løbet af hendes stræbsomme karriere som eventyrer. Hendes fjender vil ikke have disse dyrebare hemmeligheder spredt over multiverset, så i trods har hun samlet og organiseret disse godbidder til berigelse for os alle.

  • UDVIDEDE SUBCLASSES. Prøv de nye subclasses til hver Dungeons & Dragons class, inklusiv the Artificer, som er inkkluderet i denne bog.
  • FLERE KARAKTERMULIGHEDER. Dyk ned i en samling af nye class features og feats, og tilpas din karakters oprindelse ved hjælp af enkle regler til at ændre karakterens race-egenskaber.
  • INTRODUKTION AF GRUPPE PATRONS. Om i så er del af det samme kriminelle syndikat eller arbejder for en gammel drage, kommer hver gruppe patron mulighed med sine egne frynsegoder og tildelte opgaver.
  • BESVÆRGELSER, ARTEFAKTER & MAGISKE TATOVERINGER. Opdag flere nye besværgelser, magiske tatoveringer, artefakter og andre magiske genstande til din kampagne.
  • NYE VALGFRI, EKSTRA REGLER. Prøv regler for sidekicks, overnaturlige miljøer, naturlige farer og muligheden for at forhandle med monstre, og få vejledning i at køre en 0. session, hvor i gør jer klar til at starte en ny kampagne.
  • EN OVERFLOD AF GÅDER. Klar til at blive smidt i ethvert D&D-eventyr, gåder af forskellig sværhedsgrad afventer dine spillere, fuldt udstyret med fælder og en vejledning til brug af gåderne i dine kampagner.

Fuld af nyt og udvidet indhold til både spillere og Dungeon Masters, er denne bog en fantastisk tilføjelse til the Player's Handbook grundbogen og Dungeon Master's Guiden. Indbagt heri finder du flere regel-muligheder til alle karakterklasser i the Player's Handbook, herimellem flere subclass muligheder. Artificer klassen, en mester af magiske opfindelser, smides med i bogen for god ordens skyld. Og denne hekses bryg ville ikke være komplet uden et strejf af ekstra artefakter, spellbook muligheder, besværgelser til både spillerkarakterer og monstre, magiske tatoveringer, gruppe patrons og andre lækre godbidder.

349,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,784 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: