Planescape: Adventures in the Multiverse Alternate Cover

Model/varenr.: D24380000

Forlagets beskrivelse:

Planar pandemonium er kun et terningekast væk i dette underlige og vidunderlige eventyr.

ALT, HVAD DU ELSKER VED PLANESCAPE - OG MERE TIL!
Vend tilbage til den utroligt fantasifulde verden i Planescape, hvor dæmoner og engle drikker te sammen, og det uventede er lige rundt om hjørnet. Fra forvirrende virkeligheder til multiversale fejl vil fans af den oprindelige Planescape-ramme støde på både velkendte og ukendte usikkerheder i dette smørrebrød af multidimensionelt kaos.

SKAB DIN EGEN PLANES-HOPPENDE EVENTYRER.
Planescape: Adventures in the Multiverse kommer med et væld af utraditionelle nye spillermuligheder. Vælg mellem to nye baggrunde: Vil du være en portvagt, der påvirkes af mystiske planare kræfter, eller en planar filosof, der forfølger multiversets skjulte sandheder? Kanaliser planarenergier med 7 overjordiske evner, eksperimenter med spændende magiske formularer, og lad dig inspirere af Sigils 12 opstigende fraktioner, der hver især har deres egne kosmiske ideologier.

UENDELIGE RIGER. UENDELIG HISTORIEFORTÆLLING.
Denne kampagnesamling er sprængfyldt med multiversal smag og indeholder ubegrænset inspiration til historiefortælling. Dungeon Masters vil finde alt, hvad de behøver for at køre store eventyr, herunder eventyrkroge, idiosynkratiske steder og multiversale ulykker. Med en tabel med tilfældige møder og over 50 usædvanlige væsner er planar pandemonium kun et terningekast væk.

 

KØR GENNEM EN MÆRKELIG OG VIDUNDERLIG VERDEN.
Fordyb dig i virkelighedens backstage, og brug Sigil, Dørenes By, som en port til at udforske det surrealistiske landskab i Outlands. Udforsk med et dobbeltsidet plakatkort over Sigil og Outlands, der fungerer som både eventyrsteder og springbræt til eventyr på tværs af multiverset. Mulighederne - ligesom rigerne - er uendelige.

DENNE KAMPAGNESAMLING INDEHOLDER:

  • Sigil and the Outlands, en 96-siders indbundet bog, der indeholder muligheder for plane karakterer, detaljer om den fantastiske City of Doors, beskrivelser af Outlands og de portbyer, der fører til de ydre planer, og meget mere.
  • Turn of Fortune's Wheel, et 96-siders indbundet eventyr, der foregår i Sigil og Outlands, og som er designet til karakterer på niveau 3-10 med et spring til niveau 17.
    Morte's Planar Parade, en 64-siders indbundet bog, der præsenterer spilstatistikker og beskrivelser af indbyggere på de ydre planer, herunder planarinkarnater, hierarkimodroner og tidsdrager
  • Dobbeltsidet plakatkort over Sigil og Outlands
  • Robust Dungeon Master-skærm med fire paneler

 

549,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,57 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: