Dungeons & Dragons Essentials Kit

Model/varenr.: WTCC70080000

Alt hvad du har brug for for at skabe karakterer og spille de nye eventyr i denne introduktion til verdens største rollespil.

Dungeons & Dragons er et samarbejdsfortællingsspil, der udnytter din fantasi og inviterer dig til at udforske en fantastisk verden af ​​eventyr, hvor helte kæmper mod monstre, finder skatte og overvinder quests. D&D Essentials Kit er et nyt introduktionsprodukt, der skal bringe D&D til publikum, der er interesseret i at springe ind i en fantasihistorie.

Denne boks indeholder det væsentlige, du har brug for for at køre et D&D-spil med en Dungeon Master og en til fem eventyrere. En nyligt designet regelbog ombord-spillere ved at lære dem, hvordan man laver figurer, og det inkluderede eventyr, Dragon of Icespire Peak, introducerer en ny 1-til-1-regler variant.

Indhold:
64-siders regelbog, der lærer, hvordan man opretter tegn på niveau 1–6 og spiller spillet. Inkluderer introduktion af sidekick-regler.
Dragon of Icespire Peak ™, et 64-siders introduktionseventyr
Dobbeltsidet plakatkort til brug med Dragon of Icespire Peak ™ -eventyret (21 ”x 15”)
Fire-panel, sammenklappelig Dungeon Master-skærm (33 "× 8,5")
6 blanke tegnark
11 polyhedrale terninger
81 kort, der beskriver magiske genstande, sidekick og andre D & D-spilelementer, plus en foldeboks til at indeholde alle kortene
Koder til D&D Beyond, det officielle digitale værktøjssæt til D&D

179,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer