The Practically Complete Guide to Dragons

Model/varenr.: D26400000

Denne overdådigt illustrerede guide viser de mange fantastiske drager, der findes i verdenerne i DUNGEONS & DRAGONS®. Den ekstraordinære troldmand Sindri Suncatcher deler ud af sine personlige notesbøger for at afsløre sin viden om disse storslåede skabninger, fra en kobberdrages livscyklus til den bedste måde at modvirke en rød drages ildånde på.

Med tips om alt fra at kæmpe mod drager til at ride på dem giver The Practically Complete Guide to Dragons en omfattende indsigt i de mest ærefrygtindgydende skabninger i alle verdener. Denne smukke bog beskriver ti dragearters udseende, evner, vaner, huler og skatte, og den er kommenteret med Sindris personlige observationer og erfaringer, og den vil inspirere til endeløse eventyr i fantasien.

The Practically Complete Guide to Dragons kombinerer det allerbedste indhold fra tre klassiske bestsellere: A Practical Guide to Dragons, A Practical Guide to Dragon Riding og A Practical Guide to Dragon Magic. Dette uundværlige bind er fuldt opdateret med alle de nyeste historier og indeholder alt, hvad nye eventyrere har brug for at vide om de mest ikoniske monstre i fantasy!

  • Den Ultimative Guide Til Drageelskere: A Practically Complete Guide to Dragons er en troværdig ressource for drageelskere i alle aldre, der kombinerer det bedste indhold fra tidligere udgaver i Practical Guide-serien.
  • Uopdaget Historie: Denne bog er taget fra troldmanden Sindri Suncatchers personlige notesbøger og giver fans et dybt dyk ned i majestæten og historien om D&D's mest fantastiske væsner.
  • Starten På Et Livslangt Eventyr: Din mystiske rejse begynder her. Glæd unge drageentusiaster og inspirer til en livslang kærlighed til eventyr med denne magiske bog.
  • Inspiration Til Dungeon Masters: Både nye og erfarne Dungeon Masters vil finde en guldgrube af viden i denne bog. Hver side er fyldt med ekstraordinær dragelære, som Dungeon Masters kan bruge til at berige deres D&D-kampagner.
  • Overdådigt Illustreret: Se majestætisk kunst på hver side, tegnet af nogle af de mest elskede fantasy-kunstnere i dag!
269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,82 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: