D&D: Mythic Odysseys of Theros

Model/varenr.: WTCC78750000

Kæmp mod Theros' guder i denne kampagnekildebog til verdens største rollespil.

Verdens mest populære rollespil møder verdens mest populære trading card game i denne kampagnekildebog, der beskriver Magic: The Gathering-verdenen ​​Theros til brug i Dungeons & Dragons.

Legender vandrer i Theros-landene, et rige formet af guddomme og helte-gerninger. Fra templene med orakler til de fem domæner under underverdenen kæmper gudernes forkæmpere for udødelig fordel og en plads blandt verdens levende myter.

Vælg en overnaturlig gave, der sætter dig på skæbens vej, tilbed en af ​​Theros femten guder, og skab derefter en fortælling om rejser og prøvelser over domænerne af dødelige, guder og de døde.

Hvilke sagn vil du udfordre - mægtige helte, uundgåelige profetier eller titaner, der er fængslet af guderne? Hvor vil skæbnen og udødelige planer føre dig hen? Og hvilke historier vil du efterlade dig, fejret i myternes pantheon og skrevet blandt de evige stjerner?

  • Modtag en overnaturlig gave fra guderne, et sæt særlige træk, der sikrer din karakter for
  • Vælg en af ​​de nye racer til din karakter - sådanne mytiske folk som leonin eller en satyr
  • Nye underklasser inkluderer Bard's Eloquence College, master of oratory; og Paladins Oath of Glory
  • Mød mytiske monstre, skabninger, hvis magt og anseelse er sådan, at deres navne virkelig er levende myter. Mere end blot legendarisk har disse væsener evner, der skaber en udfordring, der passer til guderne.
  • Brug gudevåben, gudernes signaturvågen, der giver din karakter mulighed for at skille sig fra andre helte. Disse kan være en gave fra din guddom, eller måske stjæler du den dristigt fra dem i et bud på den ultimative magt.
349,00 DKK
Lager: 10 stk tilbage på lager
Vægt: 0,967 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer