D&D Explorer's Guide to Wildemount

Model/varenr.: WTCC72700000

Opret dine egne Critical Role Campaigns med denne bog til verdens bedste rollespil.

Explorer’s Guide to Wildemount giver dig alt, hvad du måtte have brug for til at spille Dungeons & Dragons på kontinentet Wildemount (som er en del af verdenen Exandria) - et land som er fyldt med krig, forræderi og kamp.

Wildemounts fire regioner giver uendeligt potentiale for for eventyr i et land med konflikter og fantastisk magi. Stigende spændinger koger over i en krig mellem Dwendalian Empire og Zhorhas. hele dette scenarie giver en levende baggrund for enhver D&D kampagne.

Afdæk adskillige nye muligheder brugbare i ethvert D&D spil, herunder subclasses, spells, magiske ting, monstre og meget mere. Alt forankret i adventures of Critical Role - såsom Vestiges of Divergence og muligheden for at manipulere med dunamancy-magi

Start en kampagne i hvilket som helst af Wildemounts regioner, vælg mellem flere forskellige introduktionsscenarier, adskillige regionale plots og heroic chronicle systemet - en måde at lave karakter med baggrund i Wildemount.

Udforsk hele Wildemount og opdag mysterier afsløret for første gang i Critical Role Dungeon Master, Matthew Mercer.

Bogen indeholder:

En ekspansiv Wildemount guide.
beskrivelse af alle større fraktioner i Wildemount.
Spillermuligheder som som inkluderer nye subclasses, spells og et værktøj som hjælper spillerne med at integrere deres karakterer i verdenen.
Nye magiske items, herudner våben som bliver mere kraftfulde til at matche dem som bære dem.
Nye monstre som hører hjemme i Wildemount.
Fire introduktionsscenarier - et til hver region i Wildemount.
Skrevet af Matthew Mercer, Dungeon Master of Critical Role and skaberen af Exandria, denne 304-siders bog indeholder arbejde af talentfulde designers, forfattere, and kunstnere fra D&D Critical Role fællesskaber


Explorer's Guide to Wildemount er en levende ekspansiv kampagne, som alle kan nyde uanset om de kender til Critical Role og er en åben invitation til at lave mysterier og farer i Wildemount selv.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,139 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer