D&D Baldur's Gate: Descent into Avernus Adventure Book

Model/varenr.: WTCC62980000

Diaboliske farer venter i dette eventyr til verdens største rollespil.

Velkommen til Baldurs Gate, en by med ambitioner og korruption. Du er lige begyndt på din eventyrkarriere, men befinder dig allerede befæstet i et plot, der spredes fra skyggerne af Baldurs Gate til frontlinierne i de fly, der spænder over Blood War! Har du det, der skal til for at dreje infernale krigsmaskiner og ubehagelige kontrakter mod ægtholden Zariel og hendes diaboliske horder? Og kan du nogensinde håbe på at finde din vej sikkert hjem, når du er modsat de uendelige ondskab fra Nine Hells?

Denne heroiske Dungeons & Dragons-eventyrbog tager spillere fra niveau 1 til 13, når de rejser gennem Baldurs Gate og ind i Avernus, det første lag af Nine Hells.
Baldur's Gate er blandt de mest ikoniske steder i fantasikultur. En tåbelagt metropol ved sværdkysten, det er et sted med historie og et hjem for helte.
Bogen introducerer de infernale krigsmaskiner til femte udgave af D & D - kampklar biler, som du kan tilpasse, når du sprænger ud i blodkrigen.
Dungeon Masters vil lokke deres helte med djævlers tilbud, designet til at lokke eventyrere med de ultimative fristelser fra magt og skat.

329,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,027 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer