D&D - Acquisitions Incorporated

Model/varenr.: WTCC72550000

Udforsk et væld af farer og personligheder til verdens største rollespil.

Når du lige er begyndt i eventyrvirksomheden, kan det være dejligt at få en ben op. Det kan være en stor hjælp til at få adgang til de kraftfulde artefakter, ekspertise og job, som Acquisitions Incorporated (Acq Inc) har at tilbyde en ny franchise. Deltag i Omin Dran, Jim Darkmagic og Viari som aldrig før med den nye Acquisitions Incorporated kampagne bog for Dungeons & Dragons!

Sæt dig op for succes, når du forfølger dine egne fantasy-business bestræbelser, ved at bruge alle de ingredienser, du skal medtage Acquisitions Incorporated i din D & D kampagne, for at etablere din egen franchise og tage specialiserede roller deri. Plus, der er altid åbninger til rådighed ... Prøv bare ikke at tænke på hvorfor.

Lær alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om at starte din egen fantasy forretning, da du begynder din karriere i dag som et stolt medlem af Acquisitions Incorporated.
Acquisitions Incorporated har alt hvad du behøver for at spille et D & D femte udgave spil, som om du var på scenen med besætningen hos PAX! Nye baggrunde, tegnoptioner, franchiseoplysninger og meget mere!
Start din egen Acquisitions Incorporated franchise i Forgotten Realms eller hvor som helst i multiversen.
Acquisitions Incorporated er en anden smag af D & D fuld af madcap heists og hilarious moments, og det er en af ​​de nye måder at fortælle fantastiske D & D historier.
Inkluderer et eventyr, der vil tage tegn fra niveau 1 til 6, og fastlægge dit parti krav på en verden, de netop har begyndt at udforske - og at strikke min for fortjeneste.

329,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,847 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: