Pathfinder Player Companion: Heroes of Golarion

Model/varenr.: PZO9495

Udforsk en verden af ​​usædvanlige helte og uforståelig magi! Kannalliser åndre fra de legendariske verdener af Iblydos eller Valenhall, transformer ind i aspekterne af dyr fra det sydlige Garund, dyk ind i de psykiske hemmeligheder i Palatine Eye eller kontinentet Vudra, og udforsk kunsten at alkemisk kalligrafi fra Tian Xia! Pathfinder Player Companion: Heroes of Golarion giver dig alle de værktøjer, du har brug for at lære fra Golarion's fjerneste rækkevidde!

 

Inde i denne bog finder du:

  • Mystiske blodlinjer, der er almindelige i fjerntliggende nationer, herunder medusa-spawned blodrasere, der kan fryse fjender i deres spor, vellæste sfinxlignende blodrasere og troldmænd med hjertet af en Phoenix!
  • Hemmelige teknikker brugte dyretalere fra Tekritanin til at blive venner med uhyrlige buletter, petrifierende basilisker, elektriske behear, dødsorme og solfalke og til at kommandere dem til at tjene ved deres side!
  • Regler for okkulte karakterer til at vove sig ind i området for mytisk magt, herunder nye sti-evner med fokus på okkult magi og kræfter.

 

Denne Pathfinder Player Companion er beregnet til brug sammen med Pathfinder-rollespil og Pathfinder-kampagneindstillingen, men den kan let integreres i enhver fantasiverden.

139,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: