Escape Tales: Low Memory

Model/varenr.: BD000980

Det er år 2060. Elizabeth pakker hendes tasker og siger farvel til sin mand. De skal på familietur, men Elizabeth lover at indhente dem, når hun har afsluttet et forskningsprojekt. Et øjeblik senere ser hun på sin mands selvkørende køretøj, der forlader indkørslen - hendes tanker er allerede trukket mod sit arbejde. Endnu en normal dag - eller det er i det mindste hvad Elizabeth tror.

Næste morgen vågner Elizabeth op på sin sofa. Hun har en frygtelig hovedpine, og hendes hjem er smadret - vendt på hovedet som om nogen var brudt ind. Selvom hun prøver igen og igen, kan hun ikke huske noget siden det øjeblik, hun forlod sit arbejde.

Hun beslutter at bruge hukommelses læse maskinen.

Det er det perfekte værktøj, ikke? Hver teknologisk udvikling har dog en pris ...


Escape Tales: Low Memory er et escape room i en kortspilform, uden tidsbegrænsninger for gåder, med fordybende efterforskning og et sæt hårde valg, der vil lade dig dykke dybt ned i en spændende historie om en cyberpunk-fremtid. Low Memory er det næste produkt i Escape Tales-linjen. En separat historie, der ikke kræver ejerskab eller endda viden om Escape Tales: The Awakening for at spille. Alt hvad du behøver for en fuld, tilfredsstillende, fortællende og udfordrende oplevelse er allerede her.


Flere kort med endnu flere gåder!

  • 3 historier, ét plot: Spil som tre forskellige figurer og oplev hovedplottet fra tre forskellige perspektiver for at træffe den rigtige beslutning sidst i spillet.
  • Hver historie ændrer gameplayet: skift af karakterer bringer ikke kun et nyt og anderledes perspektiv, men ændrer også måden, hvorpå lokationer udforskes.
  • I Escape Tales: Low Memory vil spillere fordybe sig i historier om tre karakterer for at afsløre - trin for trin - det plot, der forbinder dem alle. Så forbered dig på tre fordybende historier med en sund dosis af plot twists. Escape Tales: Low Memory vil overraske dig mere end et par gange!

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 16+
Spilletid: 3 x 3 timer
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,857 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer