Stormcast Eternals Sequitors

Model/varenr.: GW96-43

At blive ramt af en sådan kriger føles som at mærke stormens energi. Sequitors specialiserer sig i at skifte hurtigt mellem angreb og forsvar, deres mauls og maces er i stand til at sprænge fra hinanden gheister og dæmoner for evigt, og deres skjolde kan vende til side.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 10 Stormcast Eternals Sequitors. Alle har tyk, tung rustning, lange klæder og tabarder, med sigmaritikoner, der er hugget i metal over deres hjelme. Hver model kan monteres med et hjelme hoved og kan have pegearme i stedet for deres skjold og har en blank venstre skulderplade, der giver dig mulighed for at skildre symbolerne på den måde du ønsker.
 
4 af modellerne kan eventuelt opbygges som Sequitor-Primes - mandlige og kvindelige varianter - der har muligheder for indløsningskuffer, der viser, at en Bloodreaver er slået fra deres kroppe - der er inkluderet stuvet våben, hvis du vælger at bygge dette særligt stemningsfulde positur. Primes har deres egne specifikke blotte hoveder, stormblader, skjolde, skulderpuder og halsbånd.
 
Dette kit leveres som 168 komponenter, og leveres med 10 Citadel 40 mm runde baser og et Stormcast Eternals overførselsark.
359,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,256 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer