Grundspil

BANG!

Model/varenr.: DVG9100

"De fredløse jager sheriffen. Sheriffen jager de lovløse. Overløberne planlægger i hemmelighed, klar til at tage den ene eller den anden side. Kuglerne flyver. Hvem af de bevæbnede mænd er en vicesherif, der er klar til at ofre sig for sheriffen? Og hvem er en nådesløs Outlaw, som er villig til at dræbe ham? Hvis du vil finde ud af det, skal du bare trække (dine kort)!" (Fra bagsiden af æsken)

Kortspillet BANG! genskaber en gammeldags spaghettiwestern-skyderi, hvor hver spiller tilfældigt modtager et karakterkort, der bestemmer særlige evner, og et hemmeligt rollekort, der bestemmer deres mål.
Der er fire forskellige roller til rådighed, hver med en unik sejrsbetingelse:

Sherif - Dræb alle lovløse og overløberne.
Vicesherif - Beskyt sheriffen og dræb alle lovløse.
Lovløs - Dræb sheriffen
Renegade - Vær den sidste person, der står tilbage

En spillers rolle holdes hemmelig, undtagen for sheriffen. Karakterkort placeres med billedsiden opad på bordet og viser også styrke (håndgrænse) ud over særlige evner.

Der er 22 forskellige typer kort i trækbunken. De mest almindelige er BANG! kortene, som giver dig mulighed for at skyde på en anden spiller, forudsat at målet er inden for "rækkevidde" af din nuværende pistol. Målspilleren kan spille et "MISSED!"-kort for at undvige skuddet. Andre kort kan give midlertidige forbedringer, mens du spiller (f.eks. forskellige våben, der forbedrer din skudvidde) og særlige engangseffekter, der hjælper dig eller hindrer dine modstandere (f.eks. øl, der genopretter helbredet, eller tønder, du kan gemme dig bag under en skudduel). En hest er nyttig til at holde afstand til ustyrlige naboer, mens Winchesteren kan ramme et mål på 5 meters afstand. Gatlingen er en dødelig undtagelse, hvor rækkevidden ikke betyder noget: Den kan kun bruges én gang, men rammer alle andre spillere ved bordet!

Oplysningerne på kortene vises med sproguafhængige symboler, og der medfølger 7 oversigts- og referencekort.

Min. Antal Spillere: 4
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,393 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: