Bigby Presents: Glory of the Giants - Alternative Cover

Model/varenr.: D24320000

Denne udgave har et alternativt cover.

Udforsk giganternes forunderlige riger med dette supplement til verdens største rollespil. 

Bigby the Great fortæller om sine rejser ind i giganternes historie, myter og samfund i denne guide til deres riger i Dungeons & Dragons' verdener. Her afslører Bigby og halvguden Diancastra, barn af giganternes Alfader, Annam, hemmelighederne om Annams mægtige efterkommere.

Spillerne vil finde et væld af karaktermuligheder med giant-tema: en underklasse for barbarer, to baggrunde relateret til giants og deres runemagi og feat-muligheder, der fremkalder giganternes styrke og primale magi. Dungeon Masters vil få inspiration til at bringe kæmper til live, fra kort over steder bygget af kæmper og store nye monstre til enorme skatte og spændende nipsgenstande i en kæmpes taske!

Lad Bigby og Diancastra lære dig alt om de ikoniske giganter i D&D!

  • Dykker ned i uopdaget kæmpehistorie, herunder en oversigt over ordningens hierarkiske struktur og kæmpernes religion, og ideer om kæmpernes organisationer og samfund på tværs af multiverset.
  • Tilføjer muligheder for spillerkarakterer med giant-tema, hvor eventyrere kan fremkalde kæmpernes herlighed med 1 ny barbarunderklasse, udforske kæmpernes enorme verden med 2 nye baggrunde og låse op for 8 nye feats for at slippe runemagi løs og udøve elementær kraft.
  • Viser en vidunderlig samling af mere end 30 magiske genstande, herunder 3 berømte artefakter.
  • Tilbyder en overflod af værktøjer til Dungeon Masters, herunder hulekort, eventyrinspiration, encounter-tabeller, skatte og gigantisk rollespilsinspiration.
  • Præsenterer et gigantisk bestiarium! Mere end en tredjedel af bogen er afsat til monsterbeskrivelser, historie og statblokke. Oplev et levende økosystem fyldt med nye kæmpearter, mere end 70 nye monstre og andre enorme skabninger.
369,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,8 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: