Coimbra

Model/varenr.: PBGEG001

I opdagelsesalderen blomstrer Portugals største byer - foruden Porto og Lissabon, er dette især Coimbra med dets prestigefyldte universitet.

Som ledere af Coimbra's langvarige slægtskabe er du kommet til at indse, at velstanden også øger sikkerhedsbehovet hos dens indbyggere. Derfor har hver af jer oprettet din egen årvågenhed for at hjælpe Leibgardens vigtigste lærde, rådsmænd, handlende og kloster. Når alt kommer til alt, vil du bruge tjenester fra den ene eller den anden, og ikke alle er omkåret med penge.

Der er mange måder at vinde. Uanset om du fokuserer på at øge din møntindkomst, ansætte nye vagter, fremme akademiske fremskridt, uddybe relationer med omgivende klostre eller give opdagelsesrejser til denne æra, vil den en, som anerkender de mest lovende synergier, til sidst lykkes og vide hvordan man bruger det selv. Derudover garanterer den innovative cube-inserting mekanisme en højspændingskamp for de mest hjælpsomme indbyggere i Coimbra, da valget af hver terning påvirker ikke kun togordre og korruptionsomkostninger, men også egen indkomst.

Spiller: 2-4 | Alder: 14+ | Varighed: 90-120 min.

299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,558 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer