Grundspil

Alhambra (Nordic)

Model/varenr.: LPFI7461

Granada, 1278. Ved foden af Sierra Nevada-bjergene begynder et af de mest spændende og interessante projekter i den spanske middelalder: opførelsen af ALHAMBRA.

De bedste bygmestre i hele Europa og Arabien ønsker at demonstrere deres evner. Ansæt de bedst egnede byggehold, og sørg for, at du altid har nok af den rigtige valuta. For uanset om de er stenhuggere fra nord eller gartneriarbejdere fra syd, vil de alle have en ordentlig løn og insisterer på deres "hjemlige" valuta. Med deres hjælp kan man bygge tårne, anlægge haver, opføre pavilloner og arkader og bygge seraglier og kamre.

I Alhambra opkøber spillerne bygninger, som de placerer i deres Alhambra-kompleks.

Pengene i Alhambra kommer i fire forskellige valutaer og er tilgængelige på det åbne pengemarked. De 54 bygninger af seks typer bliver tilgængelige for køb på byggemarkedet fire ad gangen; en bygning er tilgængelig i hver af de fire forskellige valutaer. Når det er en spillers tur, kan spilleren 1) tage penge fra det åbne pengemarked, 2) købe en bygning fra byggemarkedet og enten placere den i sit Alhambra eller sin reserve, eller 3) deltage i bygge- og ombygningsprojekter med bygninger, der er blevet placeret i spillerens Alhambra eller reserve. Spillet belønner effektivitet, for når en spiller køber en bygning på markedet for det nøjagtige beløb, kan spilleren tage endnu en tur.

Spillere med flest bygninger i hver af de seks bygningstyper i sit Alhambra scorer i hver af scoringsfaserne, og der gives point for spillernes længste udvendige "mur"-sektion i deres kompleks. Spillet slutter, når byggemarkedet ikke længere kan genopfyldes fra bygningsfliseforsyningen, og der er en endelig scoring, hvorefter spilleren med den højeste score vinder.

 

 

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Dansk
249,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,454 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer