Xi-class Light Shuttle Expansion Pack

Model/varenr.: FSWZ69

The First Orders agenter er spredt over galaksen, fra enklaver i de ukendte regioner til lommer af sympatisører i den nye republik. Xi-class light shuttle er hurtig og let bevæbnet, velegnet til at fragte First Order VIP'er hurtigt, men skjult, fra base til base. Det kan også tjene som et kommandofartøj, der dirigerer styrker i raids, før angriberne glider væk i rummets dybde igen.

Inden i denne udvidelse finder du en smukt detaljeret Xi-class Light Shuttle miniature sammen med alt hvad du behøver for at bruge den på din egen hemmelige mission, inklusive en medium plastbase og to mellemstore ship tokens. Fire skibskort giver dig mulighed for at sende nogle af First Order's eliteagenter til at udføre dinbe ordre, mens 14 opgraderingskort giver dig mulighed for at tildele yderligere besætningsmedlemmer til skibet og udstyre det med ny teknologi.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

219,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: