Among Thieves

Model/varenr.: IBCDIS01

Among Thieves er et spil af bedrag og grådighed. Du vil arbejde sammen om at afprese information fra medarbejdere på højere niveau i de største virksomheder i verden. Imidlertid kan ingen have tillid. Vind ved at have flest penge, men vær forsigtig - spilleren med mindst ære fjernes.

Hver runde er en spiller en Heistmaster. De vælger, hvem de skal tage på sig heist med dem. Alle spillerne kan tilbyde, hvad de vil, på heist. Heistmasteren kan acceptere, hvad de vil, men ingen løfter er bindende.

Når holdet er valgt, vælger spillerne samtidig, om de skal være hæderlige eller vanære. Hvis hver vælger hæderlig, vipper du over et kort for hver spiller. Hver spiller på heist vil vinde ISK svarende til det viste antal. Hvis en eller flere spillere valgte uærligt, vipper du et kort for hver ærefulde spiller, men kun den / de uærlige spiller (er) får ISK. De vinder ISK svarende til det dobbelte af det viste antal.
Endelig, hvis nogen vælger uærligt, vil alle uærlige spillere miste 1 ære, og alle de hæderlige spillere vinder 1 ære.

Vil du dele de dårligt opnåede gevinster ved dine udnyttelser, eller vil du slå dine partnere i kriminalitet bagud og beholde pengene for dig selv?

Antal spillere: 3-8
I alderen: 14+
Spilletid: 30-45 minutter
Sprog: Engelsk

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,586 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: