Captain America Hero Pack

Model/varenr.: FMC04EN

Da Steve Rogers blev burderet som for skrøbelig til at tjene under 2. verdenskrig, deltog han i et hemmeligt regeringsprogram for at omdanne ham til verdens første supersoldat. Ved hjælp af et revolutionerende serum blev Rogers legemliggørelsen af ​​fysisk perfektion. Nu i topform fungerede Rogers som en særlig operativ og en bastion for frihed i 2. verdenskrig, indtil en ulykke nær krigens afslutning nedfrøs ham i årtier. Captain America blev opdaget af Avengers i den moderne tid og kæmper fortsat for den amerikanske drøm. En mand ude af tid, men aldrig af mod.

Deltag i kampen for frihed med Captain America Hero Pack for Marvel Champions: The Card Game!

Med sit ikoniske skjold lavet af rent vibranium kan Captain America føre kampen mod selv den mest frygtindgydende fjende, og inspirere folk omkring ham med sin legendarisk tapperhed.

Som alle Hero Packs indeholder Captain America Hero Pack et fuldt spillbart dæk lige ud af kassen, der inkluderer 15 Hero-kort, 17 kort fra Leadership-aspektet og 8 neutrale kort. Dette dæk sætter Captain America i spidsen for kampen med sit trofaste skjold, som han støtter heltene omkring sig, mens han opfordrer nye Avengers til at deltage i kampen!

Dette er en udvidelse, og kræver Marvel Champions: The Card Game for at kunne spilles.

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: