Vulkyn Flameseekers

Model/varenr.: GW112-15

Vulkyn Flameseekers er mesterlige dyretæmmere, der tilbeder Ur-Salamander, Vulcatrix. Disse fyrige duardinske fanatikere gennemsøger rigerne for Magmadroth-æg og spor af hellig ild og drager ud i vildmarken i månedsvis med fyresteel-våben, der kan udgrave hærdede klipper lige så let, som de smadrer gennem rustninger.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en fuld Vulkyn Flameseekers warband til brug i Warcry. Disse hengivne duardin ledes af en Vulkyn Runefather, som inspirerer sine Scalebreaker-krigere til at slippe Vulcatrix' brændende vrede løs med en række fyresteel war picks og skovllignende polearms. Warbandets Drothmaster har til opgave at træne unge Kyndledroths - hvis brændende åndedræt ikke står mål med deres størrelse - mens den skælklædte Drothblood Thane dræber de Magmadroths, der er for rasende til at blive tæmmet.

Disse miniaturer kan også bruges som en del af en Fyreslayers-hær i Warhammer Age of Sigmar ved hjælp af gratis regler, der kan downloades på Warhammer Communitys hjemmeside.

Dette sæt indeholder 9 plastikminiaturer:

  • 1x Vulkyn Runefather, som kan bevæbnes med en drothvault greataxe eller en mastercrafted bokaz
  • 1x Drothmaster
  • 1x Kyndledroth
  • 1x Drothblood Thane
  • 5x Scalebreakers, som hver kan bevæbnes med en fyresteel splitaxe eller en bokaz

Dette sæt indeholder også:

  • Et Vulkyn Flameseekers abilities-kort til hurtig reference i Warcry-spil (på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk og japansk).
  • 7x Vulkyn Flameseekers fighter cards, så du hurtigt kan tjekke dine regler og statistikker
  • 2x Warcry Wound Divider-kort til at spore skader på dine krigere i kamp

Dette sæt består af 72 plastikkomponenter og leveres med 5x Citadel 32 mm runde baser og 5x Citadel 28,5 mm runde baser.

Miniaturerne leveres umalede og kræver samling.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,2 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: