Askurgan Trueblades

Model/varenr.: GW112-02

Disse krigere er en orden af vampyriske krigermunke, der forsøger at mestre deres blodige forbandelse. Disse Soulblight-vampyrer, der er dedikeret til selvdisciplin og martialsk ekspertise, opsøger de mægtigste dyr i riget for at teste deres færdigheder og slukke deres tørst - for Askurgans foragter blodet fra mindre ofre og sulter sig selv til det punkt, hvor de bliver vilde og gale.

Dette plastiksæt i flere dele bygger et helt warband af Askurgan Trueblades til brug i Warcry. Disse vampyrmunke, der ledes af en stolt Askurgan Exemplar, bærer kun en let rustning over deres flydende kåber, der er bundet af tunge reb omkring taljen. De jager værdige byttedyr med våben som lange buede klinger, rebbundne segl og tunge glaiver og stridskøller - undtagen dem, der fejler i deres disciplin, og bliver til bestialske Pariahs og Cursebloods. Disse modeller kan også bruges som en del af en Soulblight Gravelords-hær i spil med Warhammer Age of Sigmar.

Dette sæt indeholder otte plastikminiaturer:

  • 1x Askurgan Exemplar
  • 1x Curseblood
  • 1x Askurgan Pariah
  • 2x Askurgan Ascetics, som hver især kan bevæbnes med en howling glaive eller charnel mace
  • 3x Askurgan Acolytes, som hver især kan bevæbnes med en bonehilt falchion eller en throat-taker sickle

Dette sæt indeholder også:

  • Et Askurgan Trueblades evnekort, der hjælper med at udnytte dette warbands arrogante styrke og disciplinerede taktik i Warcry (på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk og japansk)
  • 7x Askurgan Trueblades-krigerkort, så du kan henvise til dine regler og stats på et øjeblik
  • 2x sårfordelingskort, til at spore dine krigere i kamp

Dette sæt består af 74 plastkomponenter, og leveres med 1x Citadel 40mm Round Base, 4x Citadel 32mm Round Bases og 3x Citadel 28mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,209 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: