Marneus Calgar with Victrix Honour Guard

Model/varenr.: GW55-21

Marneus Calgar, Chapter Master of Ultramarines, er ikke kun en fuldkommen kriger, men også en yderst talentfuld strateg. Han er herre over Ultramar, et stort område af rummet i den omstridte østlige udkant. Han iværksatte modinvasionen af den xenosbefængte planet Vigilus med de erfarne krigere Lethro Ados og Nemus Adranus - to af hans mest betroede hjælpere fra Victrix Guard - altid ved sin side.

Marneus Calgar var den første, der gennemgik den ekstremt risikable operation, der kræves for at forvandle en traditionel Space Marine til en Primaris Marine, og det er repræsenteret med denne helt nye model. Han er den perfekte leder for enhver Ultramarines-hær, mens Victrix Guard giver denne enhed en endnu større grad af overlevelsesevne og drabelig styrke på slagmarken.

- Marneus Calgar er en fantastisk tilføjelse til enhver Ultramarines-hær. Klædt i Heraclus' rustning - en MkX Gravis Armour og med Ultramars legendariske Gauntlets of Ultramar, er han en imponerende figur på slagmarken. Hans rustning er prydet med renhedssegl, laurbær og symboler for Ultramarines Chapter, der står så trofast mod menneskehedens fjender. Denne model leveres med en 50mm base.

- Victrix Guard er storslåede krigere fra Ultramar, hvis taktiske færdigheder kun overgås af deres krigeriske evner. De er dedikerede beskyttere og bærerstorm shields, der er lige så udsmykkede og dekorerede som deres rustning i kamp, mens de svinger power swords til at hjælpe dem med at beskytte Marneus Calgar og udrydde hans fjender. Denne samling indeholder 2 Victrix Guard-miniaturer, der hver leveres med en 40 mm base.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,092 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer