Dwarf

Model/varenr.: DWARF-EN

I Zanziar dedikerer dværge deres liv til samfundet. Alt foregår til det fælles gode og dværge ofrer deres tid - og deres liv - for andre. Ikke alle dværge er skabt lige - nogle æres og værdsættes for deres bidrag til dværgkind.

I Dwarf vil du udforske bjergets rum og mineskafter, i din søgen efter metaller, metal som du kan smede til spektakulære våben og insignier. Andre racer er dog misundelige på dværgenes succes, og du er nødt til at hjælpe med at beskytte bjerget mod disse monstres indtrængende.

Dwarf er et worker placement game, der spilles på et dynamisk bræt -  på hver tur skifter to af de ni tilgængelige placeringer plads tilfældigt. Dette sikrer, at spillet er langt mere taktisk end andre worker placement game, og at hvert spil Dwarf er derfor unikt. 1-3 spillere kan spille et spil Dwarf ved hjælp af en kopi af spillet. Alternativt kan op til fem spillere spille et spil ved at spille med to kopier af spillet.

På din tur placerer du dine arbejdere for at udnytte metaller, forsvare miner eller smedje metaller du allerede til genstande. I konkurrerer om at hente mest metal og genstande, men dette skal afbalanceres mod dit ansvar for samfundet - fjender, der ikke forsvares mod, berøver alle spillernes ressourcer. At forsvare sig mod disse fjender i stedet for at egoistisk forfølge din egen rigdom giver ikke kun en anden rute til sejr, men giver muligheder for magtfulde alternative træk i spillet. Vil du samarbejde med dine medspillere og søge ære på slagmarken? Eller opgive samfundet og håbe, at andres indsats beskytter dine rigdomme?

 

Spillere: 1-3 (5 ved brug af to spil Dwarf)

Alder: 10+

Tid: 15-20 min

Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,344 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: