Beneath Nexus

Model/varenr.: SVH0101

Beneath Nexus er et asymmetrisk dungeon crawling kortspil til 3 til 6 spillere. En spiller fungerer som Blight Lord, en ond overherre, der ødelagde Nexus 'store by for århundreder siden. Alle andre spillere spiller helderne, der er kommet til Nexus for at genvinde den fra den magtfulde Blight Lord.

Beneath Nexus' fantasy tema blev inspireret af de store tabletop rpgs som D & D, Pathfinder og Dungeonworld. Spillere af magi: Gathering, Sentinels of the Multiverse og Lunch Money vil genkende den kortbaserede mekanik og gameplay.

Silverclutch Games skabte Beneath Nexus for hobbyist spillere at introducere casual gamere og nye spillere til fantasy eventyr. Beneath Nexus kan læres inden for 10 minutter og er både konkurrencedygtig og samarbejdsvillig med sin ene versus mange format. Hobbyist spillere vil finde de unikke helte og Blight Lords engagerende og udfordrende at mestre på grund af variable spiller magter, vanskelige dungeon kort og det store udvalg af monstre at bekæmpe med deres egne unikke evner.

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,762 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer