Kings & Assassins Deluxe Edition

Model/varenr.: ENKA

Kongen er endeligt trådt ned blandt sit folk, sikker bag en skjoldmur af hans såkaldte 'riddere' og sikker på hans enorme autoritet. Når han vandrer blandt publikum, lægger han ikke vægt på råben og ​​stigende vrede, idet han blindt tror på, at hans undersåtter er for bange for at handle imod hans styre. Alligevel er der skyggefulde kræfter, der er klar til at vælte tronen og hemmelige agenter skjult blandt trængslen, der er mere end villige til at slå til i det når chancen er bedst. Rigets skæbne er snart besluttet...

I løbet af spillet kontrollerer spillerne en af ​​de to rivaliserende grupper: den nådeløse konge med sine ridderlige lakajer og snigmorderne, der manipulerer mængden for at skabe en mulighed for et angreb. Hver side har et antal figurer til rådighed, der bevæger sig rundt på brættet for at komme i position til at videreføre sin dagsorden - enten at føre kongen gennem et overfyldt torv og ind i slottet eller myrde ham, før dette sker.

King & Assassins: Deluxe Edition er ikke et nyt spil, men en opdateret og strømlinet udgave af en meget succesfuld titel fra 2013. Til femårsdagen har vi forberedt den nye version af spillet, der indeholder: en større kasse, større, dobbeltsidet bræt med nye, fantastiske kunstværker fra en middelalderby og vigtigst af alt - et sæt af 23 mesterligt skulpturerede miniaturer i 15 sorter! Alt dette resulterer i en virkeligt fordybende 2-spillers spiloplevelse, der giver dig timevis af underholdende gameplay.

Antal spillere: 2
I alderen: 14+
Spilletid: 20-30 minutter
Sprog: Engelsk

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,81 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: