In the Year of the Dragon: 10th Anniversary

Model/varenr.: 26993rvn

In the Year of the Dragon: 10th Anniversary indeholder basisspillet 10-års jubilæumsudgave samt The Great Wall of China & The Super Wall-udvidelserne.

I In the Year of the Dragon påtager spillerne sig rollen som kinesiske herskere omkring år 1000. Spillet udspiller sig gennem tolv runder, hvor hver runde repræsenterer en måned i et år, der ser ud til at gå fra dårligt til værre. Sygdom, tørke og angreb fra mongolerne kræver liv, men sørg for, at du har nok penge til at give en hyldest til kejseren.

Gameplay i spillet er lettere, end det kan se ud. Hver spiller har et sæt "person"-kort. Hver runde vælger du en handling (hvoraf de fleste kræver dine arbejdstageres evner) for at hjælpe dig med at forberede dig til de kommende måneder. Så spiller du et personkort, rekrutterer denne person og placerer det i et af dine paladser. Hver person bringer forskellige færdigheder og evner til at hjælpe dig med at komme gennem året. (Landmænd hjælper dig med at få ris til at overleve en tørkemåned, skatteopkræverne samler penge osv.) Ved afslutningen af ​​hver runde udløses den pågældende månedes begivenhed, hvilket kan koste dig nogle af dine arbejdere, nogle penge eller give dig point.

Omhyggelig planlægning er nøglen til at overleve "årets drage", men overlevelse alene vinder muligvis ikke dig spillet.

Når du tilføjer The Great Wall of China-udvidelse til spillet, tager hver spiller de seks Great Wall-brik i deres farve. Når en spiller vælger den nye handling "build Great Wall", vælger de en af ​​deres resterende Great Wall-brik, modtager fra forsyningen symbolet, der vises på brikken, og placer derefter denne brik under den første begivenhedsbrik. Brikkerne giver 1 ris, 1 raket, 2 yuan, 1 paladsniveau, 3 VP og 3 pladser på ordrebanen.

For Superbegivenheder skal du blande de ti superhændelsefliser med forsiden nedad, og derefter trække en af ​​dem tilfældigt og placere den med forsiden op på den syvende begivenhedsbrik. Det vil blive løst efter denne begivenhed.

 

Spillere: 2-5

Alder: 12+

Tid: 75-100 min

Sprog: Engelsk

 

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,23 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer