51st State: Master Set – Allies

Model/varenr.: PLG381955

Selv efter apokalypsen har livsformer formået at udholde sig i de resterende USA. Grupper begyndte at danne sig, unikt tilpasset det nye, barske miljø. Hver enkelt har sine stærke sider, og du ved, at det ville være i din bedste interesse at være på gode vilkår med dem alle.

Senere har du bemærket nogle af disse bands i din region. I de forladte tunneler og underjordiske strukturer er intelligente, skæve ratfolk - Sharrash - blevet opdaget. På de nærliggende strækninger af vejen er de store maskiner i den modstandsomme Uranopolis begyndt at strejfe, og yderligere scouting viste, at de var i konflikt med jernbanden, der lejlighedsvis kan ses mellem maskinerne og ødelægger og fjerner alt, hvad de kan.

Dyk først og fremmest ind i de uendelige konflikter blandt grupperne, og forsøg med at trække strengene ovenfra. Forøg din indflydelse ved hjælp af Sharrash, få nye evner ved hjælp af Uranopolis, eller send jernbanen til at rase dine fjender!
I 51st State: Allies, den anden udvidelse til 51st State Master Set, opdager du nye måder at forbinde dine fraktioner!

Kort indeholder nu en ny alliance mekanisme, der giver dig nye unikke bonusser og funktioner. Vil du forsøge at forene fakta fra den 51. stat, eller vil du være en ensom ulv? Vil du skabe kraftige kombinationer mellem dine allierede kort? Endelig planlægger du en velkomstfest for de tre nye fraktioner, der har krydset ødemarken og sluttet sig i svin?

Allierede indfører Steel Police, Uranopolis, and Sharrash! Med deres hjælp vil du opdage nye måder at dominere ødemarket på!

Denne pakke er en kræver 51st State: Master Set for at spille

119,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: