Evocators on Celestial Dracolines

Model/varenr.: GW96-41

Øjne til en Evokator i fuld kamp raseri blinker med gnister, og lynnedslag glød under hans hud - den samme energi, der spiller over hans tempelblad og stormstang, når han går frem og bukker udad til jorden i nærheden. Disse udbrud er dødelige og kan sværge og scorchere nogen i nærheden, hvis de ikke kanaliseres omhyggeligt og bevidst - når de kanaliseres på denne måde, kan denne energi imidlertid bruges til at styrke Evokators 'Storm Storm Eternals med azyritisk energi. De mest kamp-sultne Evocators kører på massive væsner både saurian og feline i aspekt, kendt som Dracolines. Disse væsener bærer en opbygning af magi, der kan frigives i en stor brændende eksplosion, når de taler om deres bytte; kombineret med deres hjertestopbrøl, gør dette en Evocator, og hans bjerge er i stand til at fælde en mournfang med en sådan kraft, dets stipendiater vil flygte i dødelig panik.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 3 Evocators på Celestial Dracolines. De er klædt i Stormcast Eternals rustning, med kapper, tabarder og udsmykkede hjelmer, der betegner deres status som lynhyrede choktropper Sigmar. Stiplede rundt om deres former er symbolet for Sacrosanct Chamber, den 3-markerede ambolt. Hver anvender et stormblad og stormstang, med mulighed for 2 at bære en grandstave i stedet. De Dracoliner, de kører, er store og frygtelige, deres former er utroligt tætte og muskuløse; hver af deres 4 feline lemmer ender i frygtelige kløer, og deres hoveder er hovede og tunge. Dracolinerne har ringe behov for rustning, der kun er accessoriseret med et sæt tøj og sadler hver.
 
1 af modellerne kan eventuelt monteres som Lord-Arcanum, der har et bestemt hoved uden hjelmfrontplade (men stadig klædt i en storslået karm) og bærer en aetherstave crackling med celestial magi. De andre 2 miniaturer er en mandlig og kvindelig Evocator, som kan samles med eller uden frontplader - disse har begge muligheder for montering som Evocator-Primes, som hver især har en speciel stormstave og løve-motiv skulderplade.
 
Dette kit leveres som 107 komponenter, og leveres med 3 x Citadel 90mm ovale baser.
339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: