Mancrusher Gargants

Model/varenr.: GW93-03

Når jorden ryster af Mega-Gargant'ernes tordenende skridt, mønstre deres mindre brødre til krig. De er ikke længere formålsløse nomader og håbløse drukkenbolte, men krigshungrende rædsler dreven til vold af deres tårnhøje brødre.

Har din hær brug for noget ekstra kraft? Har du lyst på et sjovt nyt projekt at male? Vil du fjerne irriterende fjender ved at lægge dem i lommen? Chancerne er, du har brug for et Gargant eller to! Dette kit er designet til at opfylde alle dine gigantiske behov. Knus fjender til støv i din Destruction hær med et par Aleguzzler Gargants, spred de mørke guders vrede med Chaos Gargants, eller forstærk dine Sons of Behemat Battleline med nogle Mancrusher Gargants.

Dette sæt bygger to Mancrusher Gargants, to Aleguzzler Gargants, to Chaos Gargants, eller to forskellige! Det inkluderer et virkelig latterligt antal muligheder og ekstraudstyr, lige fra køller, kæppe og flails til knuste grots, vejskilte, pile og mere, hvilket gør det til en godbid at bygge og en fantastisk måde at overbelaste din bitz-boks!

735,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,531 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer