Exploding Kittens: 2-Player Version

Model/varenr.: EKG2PLAYLG

Dette kortspil er en killinge-drevet version af russisk roulette. Spillerne skiftes til at trække kort, indtil en spiller trækker en eksploderende killing og taber spillet. Kortspillet består af kort, der lader dig undgå at eksplodere ved at kigge på kortene, før du trækker, tvinge din modstander til at trække flere kort eller ved at blande dækket.

Spillet bliver mere og mere intenst for hvert kort, du trækker, fordi færre kort tilbage i bunken betyder en større chance for at trække killingen og eksplodere i en brændende kugle af kattedyr.
Denne kompakte 2-player-udgave af Exploding Kittens giver dig mulighed for at spille mod én anden person, når som helst og hvor som helst. Exploding Kittens er en meget strategisk, kattekillingerelateret version af russisk roulette. Hvis du trækker en Exploding Kitten, taber du. Spil og brug andre kort for at få en anden person til at trække den eksploderende killing, så de taber, og du vinder.

  • Dette er det samme Exploding Kittens, som du kender og elsker, men lavet til kun to spillere.
  • Mindre, rejsevenlig, kompakt æske til eksplosioner på farten.
  • Dette familievenlige festspil kan også kombineres med den originale udgave af Exploding Kittens-spillet.

Antal spillere: 2
I alderen: 7+
Spilletid: 10-20 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

119,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,09 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: