Yokai Quest

Model/varenr.: BGYOKAICORE

Yōkai Quest er et samarbejdsbrætspil, der er stærkt baseret i den klassiske mekanik af beat’em up-spil og RPGs. Det er sat i en fantasy japansk-inspireret verden, og de inkluderede miniaturer designet med et "chibi"-look; dette er en kær måde at designe figurer på, hvor de har store og udtryksfulde ansigter.

Spillerne kan vælge mellem forskellige helte: samurai, en munk, en pistolskytte, en præst, med mere. Hver af dem har et unikt sæt træk: bevægelse, angrebskraft, evner osv. I begyndelsen af ​​et spil konfigurerer spilleren de evner, som helten vil kunne bruge under kampen: disse evner kan gøre helten mere defensiv, i stand til at hjælpe andre helte og / eller have adgang til magtfulde angreb.

Yōkaiene er fjenderne i spillet: inspireret af dem fra den japanske folklore, vil disse overnaturlige væsener følge "adfærdskort", så deres opførsel styres af spillerene. Disse vil på en simpel måde indikere, hvad yōkaien vil gøre i hver given situation. Yōkaien strømmer konstant fra visse steder i tilfældige mængder, afgjort ved at trække kort fra deres specifikke dæk.

Helte og Yōkai skifter til at spille: de vil bevæge sig, angribe og bruge evner, mens de kæmper på brættet. Gameplayet har en sat følelse repræsenteret af de forskellige scenarier. For at gå videre skal mål nås: eliminere et antal specifikke fjender, overlevee længe nok osv. Til sidst når heltene det sidste bræt, hvor missionens endelige chef vises. For at vinde missionen skal helte besejre denne magtfulde fjende.

 

Antal spillere: 1-8
I alderen: 6+
Spilletid: 50 minutter
Sprog: Engelsk

649,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,866 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer