Easy to Build: Reikenor the Grimhailer

Model/varenr.: GW71-13

Der var engang en magiker konge, der var rig på viden om ametyst magi, løb Reikenor afoul af Nagash. Nu er den grimhailer forbandet for at tjene Den Store Nekromancer, som fungerer som hans hovedmester for sjæle. Der er få seværdigheder, der er mere ondskabsfulde end den makabre wraith-guiden oven på hans bevingede steed, oplyst af det larmende lys af hans ligestearinlys. Gennem hans inkarnationer kan Reikenor kalde en stormstorm - en cyklon af ametyst magi, der berører de sjæle, der for nylig er adskilt fra deres kroppe. Hans magi ansporer dem til at savage angribe deres tidligere kamerater, en orkan, der hakker og trækker ned de levende; således er en mørk hævn leveret til dem, der ville bremse Nagash.

 
Konstrueret til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran til at sætte pris på, samler dette kit Reikenor the Grimhailer, monteret på hans steed, Nightmare Kyallaron. Push-fit, uden lim påkrævet, er dette kit utroligt nemt at sammensætte og kommer på farvet turkisplast.
 
Reikenor Grimhailer er en imponerende aggressiv udseende og uhyggelig Nighthaunt miniature. Hans æteriske form er klædt i en tattered kappe, under hvilken der er synlig en skeletmaske og tynde arme griber hans våben - en stor skyt, kendt som Fellreaper, som har en gravfyldt timeglas hængende fra en kæde - og tæerne af hans Mount, et bevinget mareridt kaldet Kyallaron. Denne steed er storslået, på trods af sin nekrotiske status - store spidte vinger spire fra ryggen, og i det hele taget har det udseende imponerende muskelkraft, selv med sine ribben synlige og benene ikke mere end knogler. Dens pansrede ror er dækket af dråbeagtige lys, ligesom Reikenor er, og hele miniaturen er skildret lavt lavt over en kirkegård scene, en uhyggelig bevinget skelett statue, der yder støtten.
 
Dette kit leveres som 11 komponenter, og leveres med en Citadel 75mm Oval scenisk base.
239,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,117 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer