Kharadron Overlords Skywardens

Model/varenr.: GW84-36

Skywardens er elite medlemmer af Arkanaut-besætningen, en form for luftkavaleri, der kan scramble for at hjælpe flåderne. De bruger kraftige, varmegenererende vulkaniseringspistoler til at fælde fjender, før de sænker deres skypikes og oplader ind for at afslutte dem. Hver Skywarden er udstyret med skymines til bekæmpning af flyvende fjender, og en tidsbegrænset eksplosiv. Disse ladninger er det perfekte våben til at hjælpe Skywardens 'hit-and-run-angreb, for deres forsinkede detonationer forårsager kaos blandt fjenden, hvilket gør det muligt for duardinen at stråle væk i en blæse af aether-udstødning.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 3 Skywardens. De har skyminer, der trækker sig fra deres dirigibler, som er detaljerede med rørledninger og udstyr, der er nødvendige for at gøre deres aether-guld-dampdrevne flyvning mulig og bære vulkaniseringspistoler og skypikes. En Skywarden kan bære en aetermatisk volley pistol, og man kan bære en skyhook, borekanon eller grapnel launcher. Der er en brugerdefineret hovedoption til Skywarden Custodian, og der er masser af ekstra detaljer til at gøre din Skywardens unikke: en ekstra vulkaniseringspistol og en række vedligeholdelsesværktøjer.

Dette kit leveres som 88 komponenter, og leveres med 3 Citadel 32mm runde baser og 3 flyvende stænger af forskellig højde: 30mm, 32.5mm og 35mm. Det kan eventuelt bruges til at samle 3 Endrinriggers.

305,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,151 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: