Eidolon of Mathlann – Aspect of the Sea

Model/varenr.: GW87-32

Ekkoer af en svunden æra, Eidolons of Mathlann indkaldes til livet i tider med dystre behov. Disse er ingen guddommelig avatarer, men, men kollektive manifestationer af Idoneth Deepkin, hævnens ånder indpakket i en tabt aelven Guds billede. Eidolons er dannet af de kombinerede sjæle der kan vækkes fra en enklave chorrileum – et levende koralrev, der lagrer essensen af døde Idoneth. Når en Eidolon er tilkaldt, kan den skabe kvælende tåge, udsende gylden energi til at helbrede Idoneths sårede og lulle de mest blodtørstige fjender i en mystisk slummer, hvorfra de aldrig vågner.

Denne multi-del plastic kit indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Eidolon Mathlann, i sin form som et aspekt af havet. Hæver sig over de andre Idoneth og kommer han bevæbnet med en psi-trident – et massivt 3-delt spyd i sin venstre hånd, som kan fremmane eksplosioner af afgrundens energi; og et dybhavs scepter udvirket med juveler. Hans rustning ligner et sæt af skæl, toppet af en hjelm med frit ansigt og enormt crest. Det mest slående træk ved begge Eidolon modeller, som begge kan bygges fra dette kit er absolut kappen - som repræsenterer den ufattelige magt af havene, det er stylet som en overlappende torrent af havvand. Der er masser af detaljerede basere muligheder omfattede, med koraller, havdyr og andre efterladenskaber fra under bølgerne inkluderet-du vil have en masse reservedele venstre over til at dekorere andre Idoneth miniaturer. Derudover kæmper en æterisk Stormshoal sammen med Eidolonn.  

Dette kit kommer som 51 komponenter, og er forsynet med et kastel 100mm runde base. Sættet kan skiftevis bruges til at samle Eidolon Mathlann – aspekt af stormen.

719,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,366 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer