Grundspil

Love Letter 2019 Edition

Model/varenr.: ZMGZLL01

Den ædle prinsesse er på udkig efter en ideel partner og fortrolig til at hjælpe med sine kongelige pligter, når hun en dag overtager tronen. Du skal bevise din værdi og få hendes tillid ved at verve allierede, venner og familie af prinsessen til at bære en intensionsskrivelse til hende. Kan du optjene prinsessens tillid og blive hendes fortrolige?

Ved at spille et kort ad gangen bruger spillerne i Love Letter disse nøglepersoner i prinsessernes liv evner til at overliste deres modstandere og med succes levere deres brev og få hendes fordel. Spillere skal bruge hver tegns særlige evner for at undgå at blive fanget og med held levere deres brev til prinsessen. Når et bestemt antal favoritttegn er erhvervet, vinder denne spiller og bliver prinsessens fortrolige.

Denne 2019-udgave af Love Letter indeholder nye kunstværker af Citadels-kunstner Andrew Bosley, skærmprintede tokens og to nye karakterer (fem kort i alt), der giver mulighed for spil med op til seks spillere. Når du spiller, giver kansleren (værdi 6) dig mulighed for at tegne to nye kort, tilføje dem til din hånd og derefter placere to kort efter eget valg på bunden af ​​bunken. Spy (værdi 0) vinder dig en favorit-token, hvis du var den eneste spiller, der spillede eller kasserer en spion i løbet af runden.

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 10+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
99,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 0,108 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: