Darkoath Army Set

Model/varenr.: GW83-92
  • Slip de grusomme Darkoath løs sammen med din Slaves to Darkness-hær i Warhammer Age of Sigmar
  • Indeholder 27 plastikminiaturer i flere dele, som alle er tilgængelige for første gang i dette sæt
  • Inkluderer Battletome Supplement: Darkoath samt eksklusive tokens og warscroll-kort

Fra de bloddryppende vildmarker i the Mortal Realms kommer de, de nådesløse reavere fra Darkoath. Disse frygtindgydende menneskestammer, der tæller blandt Slaves to Darkness, har svoret løfter om blodbad og slagtning under deres ondskabsfulde guders blik, og de vil opfylde dem for enhver pris - for hvis de fejler, er deres sjæle fortabt. Darkoath er efterkommere af de uheldige mennesker, der blev efterladt, da Sigmar trak sig tilbage bag Azyrs porte, og de indgik pagter med ødelæggelsens guder for at udholde det uudholdelige. De er lige så nådesløse, som de er stolte, og de iværksætter raids fra deres kaoskorrumperede hjemlande, hvor de opfylder eder om nedslagtning og hævn.

De kaosbefængte horder i dette sæt udgør en stærk opgradering af din Slaves to Darkness-hær og er en god måde at styrke din samling med nye figurer.

Brutale Darkoath Fellriders galoperer sammen med massevis af Darkoath Marauders, der ledes fra fronten af en vild Darkoath Chieftain on Warsteed. En Darkoath Wilderfiend vogter over hele den forvredne stamme som både deres vogter og forfølger. Wilderfiend var engang selv en dødelig kriger, men er blevet fordrejet til en krumrygget vederstyggelighed, der higer efter kød og udøver primitive trolddomskræfter.

Der medfølger også en eksklusiv trykt version af Battletome Supplement: Darkoath, fyldt med regler, historie og fantastiske illustrationer, som kun vil være tilgængelige i et fysisk format i dette Army Set. At brænde, plyndre og brutalisere the Mortal Realms med din samling bliver endnu nemmere med et eksklusivt sæt warscroll-kort og dobbeltsidede tokens - begge dele fås kun i dette bokssæt.

Dette sæt indeholder følgende plastikminiaturer i flere dele:

  • 1x Darkoath Wilderfiend
  • 1x Darkoath Chieftain on Warsteed
  • 5x Darkoath Fellriders
  • 20x Darkoath Marauders

Dette sæt indeholder også følgende ting, som er eksklusive for denne boks:

  • Battletome Supplement: Darkoath - 24-siders softback-bog med regler, historie og illustrationer om Darkoath-stammerne
  • Warscroll Cards: Darkoath - et sæt med fire praktiske kort, der hjælper dig med at bruge miniaturerne i spil af Warhammer Age of Sigmar
  • Darkoath Token Sheet - 20 eksklusive dobbeltsidede tokens til at holde styr på din hærs fremskridt på bordpladen

Alle modeller leveres med deres passende baser. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

Bemærk venligst Battletome Supplement: Darkoath vil også kunne downloades gratis fra Warhammer Communitys hjemmeside. Alle regler vil være tilgængelige i Warhammer Age of Sigmar-appen og kan også findes i Dawnbringers Book VI: Hounds of Chaos. Et eksemplar af Battletome: Slaves to Darkness, som fås separat, er påkrævet for at bruge indholdet i dette hærsæt.

1.079,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: