Ashes Reborn: Rise of the Phoenixborn

Model/varenr.: PHG1200-5

Dette Master Set indeholder opdaterede regler og kort i version 1.5.

Vælg mellem seks Phoenixborn i dette sæt, og ved hjælp af fantasifulde kort og specielle terninger kan du tilkalde trofaste allierede, kombinere kraftige trylleformularer og overvinde dine modstandere i en høj-tempo barrage af veludformet magi og strategisk dygtighed.

Ashes Reborn: Rise of the Phoenixborn bringer en bunke af unikke twists til deckbuilding og lægger kontrollen over den magtfulde Phoenixborn i spillerne.

Features:

  • Vælg din første hånd! First Five-mekanikken giver spillerne mulighed for at starte spillet med fem kort efter eget valg, hvilket giver dem en god start i den retning, de har til hensigt, at deres dæk skal bruges.
  • Brug terninger som ressourcer! Dice Pool-mekanikken giver spillerne de ressourcer, de har brug for til at frembringe magiske trylleformularer og skabninger øjeblikke efter, at spillet begynder, mens de stadig tilbyder en interessant række kræfter alene.
  • Unikt frem og tilbage gameplay! Player Turns-systemet giver spillerne mulighed for at vælge deres mål omhyggeligt og konsekvent planlægge deres strategi omkring deres modstanders kommende handlinger. Turns består af korte handlinger, der holder spillerne engagerede og giver mulighed for justeringer i spillet, som runden skrider frem.

Ashes tilbyder også 3 spændende måder at spille på, hvilket giver spillerne uendelig variation inden for 1 boks:

  • Vælg et dæk, og gå i gang! 6 inkluderet Phoenixborn, hver med et forudbygget dæk og tildelte terninger, giver dig mulighed for at begynde at spille hurtigt.
  • Byg dit eget dæk! Med over 200 kort og 40 terninger inkluderet indeholder denne boks alene milliarder af byggemuligheder.
  • Draft et dæk! En gruppe spillere kan bygge skræddersyede dæk sammen på få minutter med reglerne for drafting af dæk.

 

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 15-90 minutter pr. spiller
Sprog: Engelsk

 

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 5 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

369,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: