Citadel Colour Spray Stick

Model/varenr.: GW66-17

Konceptet med Citadel Colour Spray Stick er enkelt. Du bruger elastikbåndene til at fastgøre dine modeller på plads på det roterende hoved, mens du holder sikkert fast i grebet. Det slanke, rummelige design giver dig uhindret adgang til alle kroge og hjørner af dine miniaturer, så du kan spraye op til 10 modeller hurtigere og mere grundigt end nogensinde før. Spray Stick kan sikkert holde baser runde op til 65 mm.

Din Spray Stick vil hurtigt blive et uundværligt værktøj, når du først har prøvet den, da den holder dine hænder rene(re) under den rodet proces med basecoating.

Den er blevet designet af eksperter til at fungere sammen med det nye udvalg af modulære hobbyværktøjer for at forbedre din malings- og modelbygningsoplevelse. De cirkulære sokler i enderne af hver arm har den perfekte størrelse til at rumme Sub-assembly Holders, så du kan sprøjte de småting lige ved siden af resten af modellen for at opnå en ensartet finish og dækning. Du finder et ekstra sæt robuste elastikbånd i pakken, som vil holde til mange glade projekter.

129,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,276 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer