Call of Cthulhu - 7th Edition Quick-Start Rules

Model/varenr.: CHA23131

Denne bog indeholder et komplet grundlæggende rollespilsystem, en ramme med regler, der har til formål at give spillerne mulighed for at udføre en slags improviserende radioteater - blot uden mikrofoner - og med terninger, der bestemmer, om karaktererne lykkes eller mislykkes i, hvad de forsøger at gøre. I rollespil tager den ene spiller rollen som gamemaster (eller Keeper, i Call of Cthulhu), mens den/de anden spiller(e) påtager sig rollerne som spillerfigurer (efterforskere, i Call of Cthulhu) i spillet. Gamemasteren udfører også rollerne for karakterer, der ikke styres af spillere: disse kaldes ikke-spillerfigurer (NPC'er).

Fra sin oprindelse var Call of Cthulhu designet til at være intuitiv og let at spille. Karakteregenskaber følger en 3D6-kurve, og den anden Call of Cthulhu-mekanik er endnu enklere. Praktisk talt alle terningslag, der bestemmer succes eller fiasko for en opgave, bestemmes ved at rulle ​​percent terninger. Det betyder, at der er mindre rod med terninger af forskellige typer, og konceptet om en procentvis chance for succes er ekstremt let for begyndere.

Brug denne pjece til at begynde dine eventyr i Call of Cthulhu med det samme og til at opdage forbedringerne af systemet. Spilregler, et opdateret karakterark og et klassisk eventyr er inkluderet.

79,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,113 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: