Beastlord

Model/varenr.: GW81-17

I det nådesløse samfund, som Beasts of Chaos udgør, er det kun de mægtigste, der kommer til magten. Det er Beastlords - uhyrlige mordere, der styrer gennem intimidering og brutalitet, og som nyder at sænke deres man-ripper økser i hovedet på deres fjender. Beastlords er de største og mest frygtede af deres art. De hersker over deres flokke med en jernklov og leder togter for at plyndre og ødelægge civilisationen, hvor den trænger ind på deres vilde territorier.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Beastlord, en frygtindgydende høvding af Gor-kin. Bevæbnet med et par man-ripper axes - lige så gode til at flå orruks, aelves og alle andre helte, der er uheldige nok til at komme i vejen for ham - er denne vilde krigsleder dekoreret med grusomme trofæer, der er taget fra hans rivaler. Han er pelset, hornet og muskuløs og står i en brølende opfordring til kamp, hvor han hylder den rene vildskab og magt hos Beasts of Chaos.

Dette sæt består af 7 plastkomponenter og leveres med en Citadel 40mm Round Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

205,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,024 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: