Dominion of Sigmar: The Enduring Stormvault

Model/varenr.: GW64-86

Selvom nogle af dets søjler er knuste og dets gamle beskyttelses-besværgelser nedbrydes, siges denne Stormvault stadig, at huse en skat af usædvanlig magt. Der er kun få, der ved, hvordan man låser op for de hemmeligheder, der er fanget indenfor.

Enduring Stormvault er et massivt terræn sæt, pakket med søjler, tempelbaser og statuer, der vil forvandle ethvert spillebord. Det fylder næsten et helt Realm of Battle og fyldt med indviklede runer, symboler og realistisk udseende stenværk, er det perfekt til at omdanne dit bord til et lille hjørne af Mortal Realms. Hvis du vil, kan du bruge din som en aktiv Stormvault med en gratis warscroll, så dine helte kan vinde stor kraft i dine kampe.

Dette Dominion of Sigmar kit er designet til at være meget modulær og kompatibel med resten af ​​Dominion of Sigmar serien. Du kan bygge din ud af boksen med instruktionerne og bruge den i spil med den gratis downloadbare warscroll, kombinere to kasser for at skabe en Hallowed Stormthrone, eller alternativt kan du frigøre din kreativitet og bygge sprudlende templer og spredte ruiner fra din egen fantasi.

Dette sæt leveres i 82 plastkomponenter.

931,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,533 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer