Realmscape: Thondian Strongpoint

Model/varenr.: GW64-18

Mens the Era of the Beast raser, vågner Ghurs vilde rige op, og Thondias knoglesletter bliver opslugt af krig. En kilde af oprindelig energi er sprunget over sine bredder, der vælter ud og sætter sig fast i de dødeliges sjæle. Rivaliserende kræfter kæmper med næb og klør i ødemarken, mærkelige drømme giver genlyd af monstrøse brøl, og udbrud af dyrisk mutation forvandler almindelige mennesker til rasende dyr. Alt dette blegner dog foran en ny, voldsom kraft i kosmos: de mystiske inkarnerede væsener (incarnates). Når støvet lægger sig, vil de dødelige riger aldrig være de samme igen.

Realmscape: Thondian Strongpoint er en slagmark til Warhammer Age of Sigmar, der består af en række landskabsmodeller og spilleplader inspireret af det ghuriske alfakontinent Thondia. Den indeholder også Krondspine Incarnate of Ghur - et kraftfuldt, uforudsigeligt monster, der er født af Ghurs egne energier, og som kan tilføjes til hære fra alle fraktioner. Dette varierede sortiment af halvt byggede forposter, ildevarslende skeletter og eksotiske vidundere er fuldt ud kompatibelt med eksisterende sceneri, hvilket gør Thondian Strongpoint til en fremragende måde at starte eller udvide din terrænsamling på - du sparer også penge i forhold til at købe indholdet enkeltvis.

Regler for brug af Krondspine Incarnate of Ghur i spil i Warhammer Age of Sigmar kan findes i Season of War: Thondia sammen med yderligere regler for at bringe det mystiske terræn i Thondia til live på bordet.

Dette sæt indeholder 168 plastkomponenter, som kan bygge:

  • 1x Krondspine Incarnate of Ghur
  • 1x Rensende Aqualith
  • 1x Megadroth Remains
  • 1x Domicile Shell
  • 1x Domicile Shell with Winch
  • 1x Guardian Idol

Sættet indeholder også to dobbeltsidede foldbare spilleplader på 30" x 22,4", så du kan bygge en slagmark, der er egnet til spil på op til 1000 point i Warhammer Age of Sigmar. Disse holdbare brætter skildrer de vilde områder af Thondia - hver har en uindbydende, sumpet mose med halvt nedsunkne fliser på den ene side og en tør ørken fyldt med massive knogler og halvt begravede ruiner på den anden side, og de kan kombineres med andre spilleplader for at skabe slagmarker af enhver størrelse.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

1.215,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,893 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: