Battlezone: Fronteris – Nachmund

Model/varenr.: GW64-97

I kampene i War Zone Nachmund støder hærene sammen på ugæstfrie grænseverdener, der er ramt af ekstreme vejrforhold. Disse ugæstfrie planeter er oversået med Imperiale befæstninger, der har til formål at sikre strategisk vigtige steder og holde vigtige grænser mod de indtrængende hære af kætterske forrædere og xenos-uhyrer. Disse robuste og brutale konstruktioner står stadigvæk, selv på tabte verdener, et vidnesbyrd om de frygtindgydende kampe, der engang blev udkæmpet for at opretholde Imperiets jerngreb om dets grænser.

Battlezone: Fronteris - Nachmund er en udvidelse til Warhammer 40.000, der består af en række terrænstykker til at fylde slagmarker inspireret af de befæstede grænseverdener, der findes i Warzone Nachmund. Det varierede sortiment af modulære barrikader og kejserlige strukturer gør det til en fremragende måde at starte eller udvide din terrænsamling på - og vil også spare dig penge i forhold til at købe indholdet enkeltvis.

Foreslåede terrænegenskaber og yderligere Narrative Play-egenskaber for disse terrænstykker kan findes i War Zone Nachmund: Vigilus Alone, hvilket tilføjer yderligere strategisk dybde til dine spil.

Dette sæt består af 119 plastikkomponenter, som kan bygge:

  • 2x STC Hab-bunker
  • 6x Stockades
  • 2x Stockade med døre
  • 1x Landing Pad
  • 1x Vox-Antenna
  • 1x Auspex-Shrine

Sættet indeholder også to dobbeltsidede foldbare spilleplader på 30" x 22,4", så du kan bygge en slagmark, der er egnet til Combat Patrol- eller Incursion-spil med op til 1000 point i Warhammer 40.000. Disse holdbare brætplader viser den imperialistiske grænses ødelagte ødemark på hver side, og de kan kombineres med andre spilleplader for at skabe slagmarker af enhver størrelse.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling

1.299,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,677 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: