Renegades: Lord of Excess (Hardback)

Model/varenr.: GWBL3156

En Warhammer 40.000-roman

The Emperor's Children søger sensationen frem for alt, men da Xantines warband støder på en isoleret kejserlig verden, ser han en mulighed for at forfølge de finere ting i livet. Hvor længe kan den stolte krigsherre opretholde sit 'perfekte' styre - og vil planeten overleve hans regeringstid?

LÆS DEN, FORDI

Det er et pirrende kig ind i de frydefuldt forskruede sind hos the Emperor's Children, hvor en arrogant krigsherre forsøger at "redde" en kejserlig verden fra dens egne ufuldkommenheder.

HISTORIEN

Engang var de en forenet legion, men nu lever de forskellige splinter af Emperor's Children en voldelig, hedonistisk tilværelse mellem stjernerne, hvor de plyndrer og hærger verdener for at tilfredsstille deres uendelige appetit.

Xantine, den stolte leder af the Adored og en ægte søn af Fulgrim, vil mere end blot at plyndre tilbagestående verdener. Han finder snart, hvad han har søgt efter - Serrine, en rig, men grusom planet, der lider under vanstyre og ulighed, afskåret fra the Imperium af warpstorme. Det er for fristende et bytte til at ignorere, og Xantine sætter sig for at bringe perfektion til sin nye verden.

Men perfektion er et uhåndgribeligt begreb, og da truslerne kommer snigende fra Serrines dybder og the Adored's rækker, bliver råddenskaben i hjertet af Xantines perfekte styre blotlagt...

Bogen er skrevet af Rich McCormick, og er i hardback.

158,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,72 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer