Grundspil

Tokyo Ghoul: Bloody Masquerade

Model/varenr.: DPG1007

I Tokyos centrum er ghoulerne på farten, og de kan kun slukke deres tørst med kaffe ... og deres blodtørst med menneskekød. Mennesker er et let bytte, men efterforskerne fra den frygtindgydende CCG er på udkig. Det er deres opgave: Find ghoulerne i mængden og jag dem.

I bluff- og afledningsbrætspillet Tokyo Ghoul: Bloody Masquerade spiller du som en af femten forskellige figurer fra animeen, bl.a. Kaneki, Touka, Juzo og Rize. Uanset om du er et almindeligt menneske, en ghoul eller en efterforsker, skal du strejfe rundt i Tokyos gader, holde din identitet hemmelig, efterforske og dække dine spor. Efterforskeren og ghoulen vil finde og dræbe hinanden, mens menneskene forsøger at samle to eller tre af de samme kort. Spillerne foretager handlinger i løbet af spillet for at sende kort rundt, som lidt efter lidt giver dem oplysninger om, hvem hver spiller kan være.

Det er op til dig at afsløre de andre spilleres sande natur og komme ud på toppen. I det fjendtlige miljø skal du altid huske på: Alle, du støder på, kan være mordere!

 

Min. Antal Spillere: 4
Max. Antal Spillere: 7-10
Alder: 14+
Spilletid: 15-30 min
Sprog: Engelsk
299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,931 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: