Tang Garden

Model/varenr.: LKYTGTG01

Tang-dynastiet blev betragtet som den første gyldne tidsalder i de klassiske og nu ikoniske kinesiske haver. Kejser Xuanzong byggede den storslåede kejserlige have Majestic Clear Lake som en hyldest af selve livet. Spillerne er kejserlige havedesignere, og de vil blive kaldt til at bygge den mest utrolige have, mens de balancerer elementerne i naturen.

Brætspillet Tang Garden er et zen-lignende spil, der fører dig til den første gyldne tidsalder i Kina, hvor spillerne gradvis vil opbygge en have ved at skabe landskabet, placere landskabet og projicere deres vision gennem lodrette panoramaer. Under konstruktionen vil adelsmænd besøge haven for at beundre omgivelserne og den måde, de naturlige elementer sameksisterer i i den mest betagende natur, som menneskeheden nogensinde har lagt deres øjne på.

Spillerne skiftes til at spille en af ​​de to handlinger, der er tilgængelige i spillet:

1) Placering af brikker og matching af elementerne for at øge deres personlige naturbalance og låse op for flere karakterminiaturer.

Ved at afbalancere naturelementerne på spillerbræderne, vil spillere tiltrække nye figurer i haven. Hvis elementerne er afbalancerede på hver spiller, skal spilleren vælge en miniature blandt de tilgængelige og til sidst beslutte, hvilken af ​​figurerne der skal placeres i haven, og orientere dem mod deres yndlingsbaggrund.

2) Træk dekorationskort, og placer et på brættet for at få prestige ved at afslutte samlinger.

Spillerne trækker kort og vælger et at beholde. Spillerne bliver derefter nødt til at placere den valgte dekoration på et af de tilgængelige steder i haven og skabe et unikt scenarie, der aldrig vil være det samme.

I løbet af dette brætspil placerer I brikker på specielle dele af brættet, hvorefter du vil være i stand til at placere en panoramabrik, et nyt element, der tilføjer et uendeligt perspektiv for de besøgende. Både små og store panoramabilleder placeres vinkelret på brættet ved at fastgøre det til pladeindsatsen ved at skabe et look på de fire sider af brættet. Panoramas vil interagere med karaktererne i slutningen af ​​spillet ved at give prestige point baseret på hvad dine besøgende ser og kan lide.

I slutningen af ​​spillet bliver den spiller, der har mest prestige, vinderen.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,546 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer