Age of Sigmar: Awakened Wyldwood

Model/varenr.: GW92-21

Når Sylvaneth Wyldwoods rører, skal fjender af den naturlige orden være på vagt. De vækkede ånder, der bor i disse gamle lunde, er opildnet til forfærdelig raseri ved indtrængen i deres domæne. De søger enhver chance for at angribe dem, der er dumme nok til at strejfe under deres skyggefulde kroner.

Et dødbringende stykke fraktions terræn, Awakened Wyldwoods tillader Sylvaneth at omdanne selv den mest øde slagmark til en mystisk bevoksning. Tillader dine enheder at passere gennem Realmroots, beskytter dig mod fjendtlig langdistance våben og angriber endda fjender, det er en dødbringende taktisk lynchpin, der giver din Sylvaneth-styrke endnu mere fleksibilitet. Tilgængelig uden matchede play points, er det et naturligt valg for enhver general der bruger en hær af disse naturens beskyttere.

Desuden er Awakened Wyldwood perfekt til at tilføje interesse og tematisk dybde til dine slagmarker. Hvert træ er designet med en speciel modulbaseret base, der gør det muligt for dig at bruge dem som scatter terræn eller sammen som et taktisk spilstykke. Der er taget omhu for at sikre, at selv de tætteste af Wyldwoods er nemme at bruge i spillet og vil ikke hindre spil, målinger eller dræbende terningrul.

Dette kit leveres i 42 plastkomponenter og bygger et Awakened Wyldwood, der består af tre brugerdefinerede træer.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,537 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer