Ginkgopolis

Model/varenr.: PGGIN01

2212: Ginkgo Biloba, det ældste og stærkeste træ i verden, er blevet symbolet på en ny metode til at bygge byer i symbiose med naturen. Mennesker har opbrugt de ressourcer, som Jorden tilbød dem, og menneskeheden skal nu udvikle byer, der opretholder en delikat balance mellem ressourceproduktion og forbrug. Det beboelige rum er dog knap, og menneskeheden står nu over for udfordringen konstant at skulle bygge opad. For at udvikle denne nye type by samler du et team af eksperter omkring dig og prøver at blive den bedste byplanlægger for Ginkgopolis.

I Ginkgopolis kommer byfliserne i tre farver: gul, som giver sejrspoint; rød, som giver ressourcer; og blå, som giver nye byfliser. Nogle fliser starter i spil, og de er omgivet af bogstavmærker, der viser, hvor nye fliser kan placeres.

På en tur vælger hver spiller et kort fra sin hånd samtidigt. Spillere afslører disse kort, tilføjer nye fliser til byens grænse på det rette sted eller placerer fliser oven på eksisterende fliser. Hvert kort i din hånd, som du ikke spiller, videregives til din venstre nabo, så tænk over hvordan dit spil kan påvirke deres!

Når du tilføjer en ny flise til byen, tager du et "power"-kort i samme farve, og disse kort giver dig ekstra evner under spillet, så du kan skalere din bygning og point-scorings indsats.

Antal spillere: 1-5
I alderen: 10+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm

329,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,28 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer