Galactic Republic Fleet Starter

Model/varenr.: FSWM34

Krig! Den gamle Jedi-orden er taget til stjernerne for at forsvare den galaktiske republik. Efterhånden som truslen fra den separatistiske alliance breder sig og efterlader plyndrede verdener og små tyranner i kølvandet, er republikkens flåde ofte i under tal, men aldrig overgået. Guidet af republikkens idealer, befalende legioner af dedikerede klontropper og udstyret med alsidige krigsskibe og elite-starfighters, kæmper helte som Obi-Wan Kenobi og Bail Organa for at bringe en hurtig afslutning på kaosset i klonkrigene og genoprette freden i galaksen.

Denne flådestarter lægger grundlaget for dine flåder i Galactic Republic ved at sætte dig i kommando over et mægtigt Assault-skib i Acclamator-klassen og to magtfulde Cruiser-miniaturer i Consular-klassen. Disse skibe er forstærket af fire eskadriller af V-19 Torrent Starfighters fløjet af top-klonpiloter, klar til at forsvare flåden. Derudover inviterer 20 opgraderingskort dig til at tilpasse alle aspekter af dine skibe med ikoniske officerer og magtfulde våben.

Uanset hvordan du beslutter dig for at udstyre din flåde, er Galactic Republic Fleet Starter et fremragende sted at begynde at opbygge din Star Wars: Armada-samling. Du finder alle de komponenter, der er nødvendige for at begynde at spille inden i dette sæt, inklusive ni angrebsterninger, 10 command dials, otte speed dials, 12 objektiv kort, seks forhindringstokens, en range ruler og et manøvreringsværktøj. Sammel din flåde og ødelæg fjenden!

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

649,00 DKK
Lager: 4 stk tilbage på lager
Vægt: 1,025 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer