Combat Patrol: Space Wolves

Model/varenr.: GW53-37

The Space Wolves er et vildt Space Marine Chapter af nådesløse jægere. De kommer fra den isnende dødsverden kaldet Fenris, og stræber efter at efterligne den listige og hylende vildskab som deres primarch - Leman Russ, Ulvekongen, eksemplificerer. I deres forfølgelse af menneskehedens fjender på tværs af stjernehavet anvender Space Wolves den avancerede teknologi og de dødbringende våben af the Adeptus Astartes under en fasade af tilsyneladende vild barbaritet. De pansrede flanker af deres kamptanks er indskrevet med runer og totemer. I blændingen af ​​plasmaspiraler glimter hugtænderne fra primitive fetisher og over stål- og ceramite pansring farvet som en truende storm hænger skindene af alfa-rovdyr. Ved siden af ​​dem løber de kæmpe ulve fra deres hjemland, og Astartes'ene tager del i deres høje hyl, når krigernes skarpe sanser opdager at de endeligt har løbet deres bytte ned. Med dristig stolthed, en søgen efter dødelig fare, og glade brøl fra mænd som er født til at være krigere, er Space Wolves et chapter af helte, som fører krig uden frygt eller tvivl, og som hver søger at skabe en saga, der kan udødeliggøre dem.

Hvis du søger at få skrevet en herlig saga om dig i kamp, så vil Combat Patrol: Space Wolves give dig de heroiske krigere, du har brug for! Indholdet af dette sæt er specifikt valgt for at give dig en ideel Space Wolves-styrke til warhammer spil på Combat Patrol størrelsen - cirka 25 Power Level's værd af miniaturer.

Sættet indeholder følgende plastik figurer i flere dele:

  • 1 Primaris Lieutenant (leveres med én Citadel 40mm rund base)
  • 1 Invictor Tactical Warsuit (leveres med én Citadel 90mm Round Base)
  • 10 Primaris-intercessorers (10 miniaturer, hver forsynet med en Citadel 32 mm rund base)
  • 5 Primaris Reivers (5 miniaturer, hver forsynet med en Citadel 32mm rund base. Kan i stedet samles som Hounds of Morkai.)
  • 2 Space Wolves Primaris-opgraderingsrammer
849,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,666 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer