Battleforce: Spearhead Force

Model/varenr.: GW55-69

Space Marines er kejserens vilje manifesteret. De er hans dødsengle, og i 10.000 år har Space Marine Chapters været menneskehedens skjold og sværd i mødet med de rædsler, der har hjemsøgt den. Disse genetisk forbedrede supersoldater er blandt de største krigere, der nogensinde har eksisteret, og deres hurtige spydspidsstyrker anvender højhastighedstaktik for at slå til som en pansret tordenkile.

Start et hurtigt og ustoppeligt angreb med Adeptus Astartes-krigerne i dette bokssæt. Denne spydspidsstyrke kan hurtigt levere voldsom ildkraft fra en Invader ATV, mens Outriders omringer og udmanøvrerer dine fjender og omringer dem, før du slipper raseriet løs fra dine Jump Pack Intercessors, anført af en frygtindgydende Captain with Jump Pack.

Æsken indeholder 20 plastikminiaturer til brug i Warhammer 40.000-spil, og du sparer også penge i forhold til at købe indholdet separat. Det er en ideel måde at starte en Space Marines-hær på eller nemt at tilføje til en eksisterende samling.

Dette sæt indeholder følgende figurer i plast i flere dele:

  • 1x Captain with Jump Pack
  • 1x Invader ATV
  • 3x Outriders
  • 15x Jump Pack Intercessors

Denne æske indeholder også overførselsark, så du kan tilpasse dine figurer. Der er 4x Space Marine Infantry Transfer Sheets, som hver indeholder 758 højkvalitets waterslide transfers, samt 1x Space Marine Transfer Sheet, som indeholder yderligere 96 transfers.

Alle modeller leveres med deres passende baser.

Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling.

1.259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,77 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: